HOME Forums Deel hier je recept! Gebarbecuede tomatensaus

  • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 1 jaar geleden door Horatius Flaccus.
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #891 Reageer
    Petra
    Gast

    Ingrediënten:
    – tomatenpassata
    – ajuin
    – paprika
    – zout
    – Provençaalse kruiden
    – paprikapoeder
    – zout
    – spaghetti
    Recept:
    1. Kook de spaghetti.
    2. Snijdt de paprika en de ajuin fijn en bak deze in olijfolie of boter. Bak dit aan en met aanbakken bedoel ik echt grondig aanbakken op de hoogste stand van het fornuis. Bakken maar!!! Voeg de tomatenpassata toe. Laat dit lang op het vuur staan op de hoogste stand. Zorg voor wat rook in de keuken, het moet wat verbrand ruiken in de keuken. Zorg ook voor een zwartgeblakerde bodem van de pan. De pan moet helemaal zwart zien onderaan. Dit zorgt voor die lekkere, wat zeg ik, overheerlijke gebarbecuede smaak. Het smaakt zo echt alsof je de tomatensaus op de barbecue hebt gekookt: geweldige smaak.
    – Giet de spaghetti af in een vergiet. Was de spaghetti met koud water, zodat die zeker proper is. Niemand wil vuile spaghetti eten. Vandaar deze tip om hem te wassen. Bak nu de spaghetti lichtjes aan.
    – Doe de propere spaghetti op een bord en giet de gebarbecuede saus erover.
    – Eet smakelijk. PS: was de kom daarna misschien. Die zwartgeblakerde bodem, die voor de overheerlijke barbecue-smaak zorgde, moet immers schoongemaakt worden.

    #892 Reageer
    Horatius Flaccus
    Gast

    Ik heb dit gisteravond klaargemaakt. En mijn gasten vonden de pasta verrukkelijk. Een echte aanrader voor iedereen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Gebarbecuede tomatensaus
Mijn informatie: