11 JUNI 2016: WORKSHOP ZEEP MAKEN MET ZEEPENZO

IMG_3227 (1)

In deze workshop van Zeepenzo leer je hoe je thuis zelf zeep kunt maken van natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk natuurlijk, eerlijk en biologisch. De zeep is goed voor lichaam en geest, en uiteindelijk ook voor het milieu en de portemonnee. Je hebt geen dure shampoos, douchecrèmes en andere badproducten meer nodig die barstensvol zitten met chemische bestanddelen.

Zeepenzo begon in 2013 als een persoonlijke zoektocht van Lotte van Helvoort naar natuurlijke verzorgingsproducten en ontwikkelde zich van hobby tot een groeiende productie van huisgemaakte zepen en andere producten.

In de workshop geeft Lotte uitleg over de verschillende ingrediënten en de effecten van deze middelen op de huid. Door zelf aan de slag te gaan met enkele basisrecepten, leer je hoe je thuis kunt starten met zeep maken en hoe je steeds meer onafhankelijk kunt worden van de cosmetica-industrie. Je krijgt uiteraard je zelfgemaakte zeepjes thuis!

Er is plek voor maximaal 10 personen, dus schrijf je snel in via info@tuinenvanhartstocht.nl

Locatie: Tuinen van Hartstocht, Gein Zuid 26, Abcoude

Datum: 11 juni 2016, van 10.00 – 13.00 uur

Kosten: € 40 p.p. (dit is inclusief veiligheidsbril die je mee naar huis krijgt en verzendkosten van de zeepjes naderhand, heb je zelf een veiligheidsbril is het € 35 p.p.)

Graag zelf meebrengen: schort

IMG_20140720_114329 (1)