Wij zijn Doina, Isabelle en Pieter. We zijn alle drie biologen en hebben elkaar leren kennen op de universiteit. We delen een passie voor ecologie en voedselproductie met aandacht voor de natuur, en willen graag onze kennis in de praktijk leren toepassen. Vandaar dat we dit avontuur samen zijn aangegaan! We vinden het ook heel leuk om onze kennis met mensen te delen. Van links naar rechts op de foto: Doina leert momenteel van alles over het leven in de bodem in Wageningen. Isabelle is gespecialiseerd in bodemkunde en kan je tips geven voor het klaarmaken en verwerken van de verschillende groentes. Bij Pieter kan je altijd terecht voor een verhaal over plantjes en ecosystemen en

Proeftuin

De Tuinen van Hartstocht is een CSA-tuin. Dat staat voor Community Supported Agriculture: landbouw gesteund door mensen uit de buurt. Mensen kopen een aandeel in onze tuin en kunnen in ruil daarvoor zelf hun groente komen oogsten. Lees er meer over op deze pagina. De tuin is mei 2015 begonnen door Sam en Marieke, sinds 2019 hebben wij de tuin overgenomen.

Events en workshops

We focussen nu onze aandacht vooral nog op het voortzetten van de tuin, maar we hebben ook ideeën voor workshops en andere evenementen. Mocht je zelf iets willen organiseren, of een leuk idee hebben, laat het ons weten!

Meedoen?

Je kunt ons komen helpen. Wieden, planten, oogsten, dingen bouwen, evenementje organiseren… er is altijd wat te doen. Kom langs of stuur een mail als je interesse hebt.