Misschien vinden jullie dit een lekker recept als jullie eens snijbiet hebben?
Ingrediënten
250 gram snijbiet
12 cherry tomaten
Halve komkommer
20 pecannoten
30 gram parmezaanse kaas
Voor de balsamico dressing
3 el extra vergine olijfolie
2 el balsamicoazijn
2 tl mosterd
1 tl honing
Peper
Bereiding
1. Snijd de snijbiet in stukjes en was in een vergiet. Zet apart en laat de snijbiet even uitlekken. Snijd ondertussen de komkommer en cherry tomaatjes. Snijd ook de parmezaanse kaas in blokjes.
2. Meng in een kom de extra vergine olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, honing en wat peper. Roer goed door tot een gladde dressing ontstaat.
3. Voeg de snijbiet toe aan een salade schaal en verdeel de komkommer, cherry tomaatjes, pecannoten en blokjes Parmezaanse kaas erdoor. Giet de balsamico dressing er over en roer door. Eet smakelijk!