HOME Forums Deel hier je recept! Siciliaanse Venkel Salade

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #915 Reageer
    Doina
    Gast

    Ingrediënten:
    2 stuks handsinaasappels
    2 eetlepels olijfolie
    1 stuk rode ui
    100 gram Taggiasche olijven
    500 gram venkel
    een snufje zout

    Bereiding:
    – Snijd de venkelknol in hele dunne plakken. Verdeel de dunne plakken venkel over de borden. Bewaar het groen van de venkel. Daarmee kun je straks het gerecht mee garneren.
    – Maak nu de sinaasappel schoon en leg de partjes sinaasappel op de venkel.
    – Maak de rode ui schoon en snijd deze doormidden. Snijd beide helften in dunne halve maantjes. – Strooi de ui over de borden.
    – Verdeel ook de Taggiasche olijven over de borden.
    – Druppel vervolgens een eetlepel goede olijfolie over elk bord.
    – Strooi eventueel nog een heel klein beetje zout er over. Garneer de salade met het groen van de venkel en klaar is de venkel-sinaasappelsalade met zwarte olijven.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Siciliaanse Venkel Salade
Mijn informatie: